Ambasadorul de Brand Klopp

Este o normalitate: Calitatea prin muncă în echipă

În fotbal, la fel ca în viața reală: de multe ori, oamenii sunt cei care fac diferența. Cu o muncă de echipă corectă, se pot realiza lucruri mari. Nimeni nu știe acest lucru mai bine decât Jürgen Klopp. Antrenorul de două ori desemnat de FIFA World Coach of the Year reușește să formeze din nou și din nou echipe câștigătoare prin motivație țintită, bazată pe voința și ambiția sa nestăvilită. De aceea, ca și companie, am marcat un gol cu acest parteneriat. Ne străduim să fim cei mai buni în fiecare zi, urmărind în același timp dezvoltarea continuă, și rămânem fideli motto-ului "Cei care dau totul împreună nu pot decât să devină mai buni". Faptul că "Kloppo" a crescut și el în apropierea sediului nostru din Waldachtal face ca această asociere să fie perfectă. Bine ai revenit, Jürgen.

"Parteneriatul cu fischer nu este o colaborare convențională; este o acțiune care stă aproape de inimă. Pentru mine este ca și cum m-aș întoarce acasă."

Jürgen Klopp

#MOTIVAȚIE                                                                      

#INOVAȚIE                                                               

  #SPIRIT DE ECHIPĂ

Regele tacticii întâlnește fixarea sigură. Acesta ar putea fi sloganul colaborării noastre cu apreciatul antrenor de succes. Numele lui Klopp este unul familiar la fischer. Tatăl său, Norbert, a lucrat în serviciul de teren al fischer timp de aproape 35 de ani, până în 1998, astfel încât compania a jucat un rol important în copilăria lui Jürgen. De-a lungul anilor, acesta nu a pierdut niciodată legătura cu profesorul Klaus Fischer, care a păstrat un tricou de fotbal semnat de antrenor, expus în biroul său. Un lucru pe care cei doi îl au în comun este faptul că au pus cu adevărat în mișcare spiritul inovator.

"Cu mentalitatea sa exemplară, valorile și profesionalismul său, se integrează perfect în echipa noastră și, prin urmare, în familia fischer."

Prof. Klaus Fischer

S-ar putea să te intereseze:

Cauți inspirații?

DuoLine

Duo-ul dintre putere și inteligență.
Află mai multe

FAZ II

Bulonul pentru cele mai înalte exigențe.
Află mai multe

FIS EM Plus

Adeziv injectabil performant.
Află mai multe
sc93-delivery-2