Ambasadorul de Brand Klopp

Ambasadorul de Brand Klopp

Este o normalitate: Calitatea prin muncă în echipă

În fotbal, la fel ca în viața reală: de multe ori, oamenii sunt cei care fac diferența. Cu o muncă de echipă corectă, se pot realiza lucruri mari. Nimeni nu știe acest lucru mai bine decât Jürgen Klopp. Antrenorul de două ori desemnat de FIFA World Coach of the Year reușește să formeze din nou și din nou echipe câștigătoare prin motivație țintită, bazată pe voința și ambiția sa nestăvilită. De aceea, ca și companie, am marcat un gol cu acest parteneriat. Ne străduim să fim cei mai buni în fiecare zi, urmărind în același timp dezvoltarea continuă, și rămânem fideli motto-ului "Cei care dau totul împreună nu pot decât să devină mai buni". Faptul că "Kloppo" a crescut și el în apropierea sediului nostru din Waldachtal face ca această asociere să fie perfectă. Bine ai revenit, Jürgen.

20 Sekunden-Video verwenden…
20 Sekunden-Video verwenden…
20 Sekunden-Video verwenden…
Innovation through motivation
Where the best is normal.
Quote
Parteneriatul cu fischer nu este o colaborare convențională; este o acțiune care stă aproape de inimă. Pentru mine este ca și cum m-aș întoarce acasă.
Jürgen Klopp

#MOTIVAȚIE

#INOVAȚIE

#SPIRIT DE ECHIPĂ

 


Quote
Cu mentalitatea sa exemplară, valorile și profesionalismul său, se integrează perfect în echipa noastră și, prin urmare, în familia fischer.
Prof. Klaus Fischer
cd-55d6ddcb4c-5djf9