Ambasadorul de Brand Klopp

Ambasadorul de Brand Klopp

Este o normalitate: Calitatea prin muncă în echipă

În fotbal, la fel ca în viața reală: de multe ori, oamenii sunt cei care fac diferența. Cu o muncă de echipă corectă, se pot realiza lucruri mari. Nimeni nu știe acest lucru mai bine decât Jürgen Klopp. Antrenorul de două ori desemnat de FIFA World Coach of the Year reușește să formeze din nou și din nou echipe câștigătoare prin motivație țintită, bazată pe voința și ambiția sa nestăvilită. De aceea, ca și companie, am marcat un gol cu acest parteneriat. Ne străduim să fim cei mai buni în fiecare zi, urmărind în același timp dezvoltarea continuă, și rămânem fideli motto-ului "Cei care dau totul împreună nu pot decât să devină mai buni". Faptul că "Kloppo" a crescut și el în apropierea sediului nostru din Waldachtal face ca această asociere să fie perfectă. Bine ai revenit, Jürgen.

20 Sekunden-Video verwenden…
20 Sekunden-Video verwenden…
20 Sekunden-Video verwenden…
Innovation through motivation
Where the best is normal.
Quote
Parteneriatul cu fischer nu este o colaborare convențională; este o acțiune care stă aproape de inimă. Pentru mine este ca și cum m-aș întoarce acasă.
Jürgen Klopp

#MOTIVAȚIE

#INOVAȚIE

#SPIRIT DE ECHIPĂ

 


Regele tacticii întâlnește fixarea sigură. Acesta ar putea fi sloganul colaborării noastre cu apreciatul antrenor de succes. Numele lui Klopp este unul familiar la fischer. Tatăl său, Norbert, a lucrat în serviciul de teren al fischer timp de aproape 35 de ani, până în 1998, astfel încât compania a jucat un rol important în copilăria lui Jürgen. De-a lungul anilor, acesta nu a pierdut niciodată legătura cu profesorul Klaus Fischer, care a păstrat un tricou de fotbal semnat de antrenor, expus în biroul său. Un lucru pe care cei doi îl au în comun este faptul că au pus cu adevărat în mișcare spiritul inovator.
IMG_3504.JPG -> 20221206_Fischer_Auswahl_Sideshots_JK.pdf
Quote
Cu mentalitatea sa exemplară, valorile și profesionalismul său, se integrează perfect în echipa noastră și, prin urmare, în familia fischer.
Prof. Klaus Fischer

Winner of the German Brand Award 2023

The communication activities around Jürgen Klopp as brand ambassador are awarded twice with the German Brand Award 2023. Firstly, in the category "Excellence in Brand and Strategy and Creation - Brand Communication - Influencer Marketing" and in the additional category "Excellence in Brand and Strategy and Creation - Lighthouse Project of the Year".

In this category, a jury of independent, interdisciplinary experts from business, science, consulting, services and agencies awards prizes to the strongest campaigns, concepts and strategies from individual disciplines. The initiator of the award is the German Design Council, an independent and internationally active design and brand authority in Germany.


sc10-cd-1