FiXperience
Soft de proiectare
FiXperience

Softul de proiectare FiXperience de la fischer îți oferă sprijin sigur și fiabil în măsurarea proiectelor tale, indiferent dacă ești proiectant, inginer în construcții sau meseriaș. FiXperience este structurat modular și poate fi utilizat pentru numeroase aplicații. Cu ajutorul programului ușor de utilizat ancorările și fixările pot fi proiectate și măsurate cu ușurință și flexibilitate.

Înregistrează-te gratuit!


Avantajele softului de proiectare FiXperience

Sigur și fiabil
Programul recunoaște datele eronate introduse, legate de condițiile geometrice și indică informațiile respective într-o căsuță de dialog. Astfel timpul de procesare poate fi redus la minim. Documentele detaliate printate îți oferă oportunitatea de a urmări fiecare etapă de calcul realizată de program. Astfel documentele tale sunt ușor de înțeles.
Clar și flexibil
Reprezentarea grafică este disponibilă în 3-D sau 2-D. Cu ajutorul mouse-ului poți cu ușurință mișca ,roți în 360°,scana ,înclina sau mări/micșora reprezentarea grafică după nevoile individuale. Softul arată în permanență statutul curent al capacității de ancorare și statutul limitelor geometrice.
Utilizare simplă și recunoașterea valorii
Utilizarea simplă și rapidă datorită adăugării valorilor la Instrumente (Toolbox) simplifică măsurătorile. Bară de stare îți arată în timp real capacitatea în cazul diferitelor mecanisme de defectare. Poți de asemenea să redescoperi la Instrumente conținutul barei meniu, preluat din softul COMPUFIX. Termeni clari și simboluri mari pentru a te ajuta în utilizare. Informațiile despre produs vor fi prezentate în fereastra cu informațiile despre produs. Toate ferestrele pot fi inserate și ascunse, ceea ce îți asigură o flexibilitate ridicată.
Internațional
Softul este funcțional în toată Europa conform standardelor de proiectare (ETAG 001 și EC2, respectiv EC1, EC3 și EC5), inclusiv al documentelor naționale privind aplicațiile. Este posibilă alegerea liberă a funcțiilor uzuale și a unităților de măsură.
Actual
Cu ajutorul funcției "Actualizare în timp real" programele tale sunt întotdeauna actualizate.

Este alegerea ta

Online

FiXperience Online Suite include C-FIX Online cu instrumentul de modelare a arcului, precum și modulul suplimentar pentru efectuarea calculelor cu abordare realistă a plăcii de bază și a încărcăturilor ancoră (abordare liniară a modelului arcului) și CHANNEL-FIX Online.

Află mai multe

Offline

FiXperience Online Suite, dovedită, include aplicațiile C-FIX, REBAR-FIX, RAIL-FIX și altele pentru o varietate de aplicații.

Află mai multe

sc10-cd-1