fischer Îndrumător profesional

Soluția digitală pentru birou sau șantier

Îndrumătorul Fischer Professional vă ajută să găsiți produsul potrivit pentru aplicația dvs. de reparare rapid și ușor.  Îndrumătorul a fost special dezvoltat pentru utilizatorul profesionist. În caz de incertitudine, meșterii sunt acum în măsură să găsească produsul potrivit cu doar câteva clicuri.

Cu toate acestea, îndrumătorul pentru produse este mult mai mult decât un simplu motor de căutare pentru dibluri. Utilizatorul are opțiunea de a comanda produsul dorit de la unul dintre dealerii noștri parteneri online. Rezumând, aplicația este foarte simplă și convenabilă pentru utilizarea profesională în birou sau direct pe șantier.

Apropo: Știați că consilierul este disponibil și pentru smartphone-ul dvs.? Descărcați aplicația de aici !

Patru pași pentru a găsi produsul potrivit

1.) Alegerea mediului și a materialului de construcție

2.) Alegerea montării și a încărcărilor

3.) Introducerea parametrilor corecți

4.) Alegerea rezultatului și adăugarea acestuia în coș

Aplicația fischer Professional

Pe lângă versiunea desktop, fischer oferă și o aplicație mobilă. Aplicația Fischer Professional este un îndrumător de produse pentru smartphone și permite utilizatorului să obțină informații despre produse din mers. În plus, utilizatorul poate găsi dealeri fizici aflați în apropiere.

În cea mai mare parte, meșterii sunt mobili pe șantier. Ei își folosesc deja smartphone-ul pentru comenzi, note sau întrebări. Aplicația Fischer Professional a fost dezvoltată pentru a crea valoare adăugată chiar aici - la fața locului.

Aflați mai multe și descărcați-l aici

 

sc93-delivery-2