Aplicație profesională

Ghidul mobil pentru soluții de fixare pentru profesioniști

Aplicația oferă clienților recomandări cu privire la soluția de fixare corespunzătoare pentru aplicația respectivă, referindu-se fie la un singur produs, fie la o soluție cuprinzătoare formată din mortar, tija de ancorare și manșon. Informații despre substructură, dimensiunile componentelor, tipul de instalare și încărcările aplicabile completează gama extinsă de servicii oferite de aplicație. Noul ghid the fixare poate fi descărcat gratuit de pe Google Play și App Store.

Indiferent că este vorba despre informații despre un produs, cum ar fi documentele de înregistrare, sau despre identificarea produsului potrivit, aplicația profesională fischer îți oferă răspunsul
. ...a și câștigat deja premiul Digital Champions Award.

Aplicația oferă clienților recomandări cu privire la soluția de fixare corespunzătoare pentru aplicația respectivă, referindu-se fie la un singur produs, fie la o soluție cuprinzătoare formată din mortar, tija de ancorare și manșon. Informații despre substructură, dimensiunile componentelor, tipul de instalare și încărcările aplicabile completează gama extinsă de servicii oferite de aplicație.

Noul ghid the fixare poate fi descărcat gratuit de pe Google Play și App Store.

Funcţii

Catalog online

Obține informații despre toate produsele fischer. De asemenea, sunt disponibile date tehnice relevante și valori de încărcare.

Consilier de produs

Găsește rapid soluția de fixare pentru cazul tău.

Știri

Aici puteți găsi toate informațiile despre fischer de care aveți nevoie, cum ar fi inovațiile sau elementele importante ale companiei.

Scaner coduri de bare.

Doar scanează produsul și obține toate informațiile necesare.

Aplicația profesională fischer reprezintă un ghid mobil pentru soluții de fixare, oferind profesioniștilor oportunitatea de a găsi ușor și rapid informații despre produse, de a identifica soluția corectă de fixare cu ajutorul ghidului digital, și de a găsi un distribuitor local.

Majoritatea meseriașilor din industia construcțiilor lucrează pe șantiere de construcții. Aceștia folosesc deja telefoanele mobile pentru a da comenzi, a lua notițe sau face chestionare. Aplicația profesională fischer a fost creată pentru a aduce plus valoare exact în locul acțiunii.

Aplicația profesională fischer oferă numeroase instrumente și caracteristici utile.


Cum găsesc materialul potrivit de fixare?
Utilizatorii pot găsi soluția potrivită în mod intuitiv, prin căutarea informațiilor privind substructura, dimensiunile componentelor, tipurile de montare și încărcările aplicabile.

Cum pot găsi rapid toate specificațiile pentru gama de elemente de fixare?
Datorită catalogului online de produse, toate produsele fischer împreună cu specificațiile lor sunt disponibile dintr-o privire; mereu la îndemână și la zi. Filtrul de căutare poate fi ajustat la nevoile tale specifice folosind un scaner de coduri de bare.

Unde pot găsi produse fischer în zona mea?
Indiferent că lucrezi departe de casă sau pe șantier; gasește cel mai apropiat distribuitor într-o clipă!

Aplicația profesională fischer a primit premiul Digital Champions Award of the Southwest Region. Premiul a fost prezentat în categoria ,,Digital Customer Experience".

Un juriu de experți format din mai mulți membri a notat aplicația profesională fischer ca fiind remarcabilă în ceea ce privește ușurința de utilizare și calitatea. Criterii precum evaluarea potențialului succes comercial, inovarea în relație cu mărimea companiei și inspirația pentru IMM-uri au fost factori cheie în alegerea câștigătorilor.

Premiul este acordat de către inițiativa ,,DigitaIX" compusă din Deutsche Telekom și revista WirtschaftsWoche sub patronajul Ministerului Federal al Economiei și Energiei. Premiul anual vizează promovarea digitalizării în economia regională.
sc93-delivery-1