C-FIX

Programul de proiectare pentru ancore în oțel și ancore chimice în beton

Pentru prezentarea probelor în conformitate cu Evaluarea tehnică europeană (ETA) și Soluțiile tehnice (ENSO) pentru ancore și aplicații expuse la sarcini statice și cvasistatice. Cu ajutorul considerentelor tehnice (ENSO) pot fi acoperite aproape toate cerințele și modelele cerute în întreaga lume.

Prin intermediul acestui serviciu aveți avantajul de a genera întotdeauna modelul corespunzător pentru țara în cauză. Prin intermediul celor peste 30 de filiale locale fischer vă poate oferi sprijin 100% în întreaga lume. Proiectarea multiplă încercată și testată pentru toate produsele este disponibilă pentru o alegere mai ușoară a ancorelor.

Proiectarea în baza FE? a grosimii necesare a plăcii de ancorare este acum posibilă prin determinarea de către utilizator a materialului și stabilității plăcii de ancorare.  Cu ajutorul considerentelor tehnice (ENSO) o varietate mare de geometrii de plăci de ancorare și de aranjamente de ancore diferite poate fi acum construită și măsurată.

Descărcare și cerințe de sistem

Acum și pentru proiecte în zidărie

Versiunea nouă C-FIX cu timp optimizat de pornire permite proiectarea fixărilor în zidărie în baza specificațiilor ETAG. Astfel este posibilă o formă variabilă a plăcii de ancorare, limitând numărul de ancore la 1, 2 sau 4 în funcție de specificațiile ETAG 029. Pentru zidăria din cărămidă de format mic este disponibilă o opțiune suplimentară pentru proiectare în asociere. Astfel este posibilă proiectarea și încercarea cu succes a adâncimilor de ancorare și mai mari, de până la 200 mm.

O interfață de operare similară cu cea pentru proiectarea în beton este utilizată și pentru proiectarea fixărilor în zidărie. Aceasta simplifică introducerea rapidă a datelor și utilizarea ușoară. Toate opțiunile de introducere care nu sunt permise pentru substratul ales sunt dezactivate în mod automat. Toate combinațiile posibile de bare de ancorare cu manșoanele de ancorare potrivite pentru cărămida în cauză sunt oferite spre selectare. Deci o introducere greșită de date este imposibilă. În momentul schimbării proiectării între beton și zidărie, toate datele relevante se actualizează. Aceasta simplifică introducerea rapidă a datelor și se evită greșelile.

Cele mai importante detalii pot fi introduse direct în grafic, parțial - fiind nevoie de detalii suplimentare în meniu.
Indiferent de poziția din care faceți modificarea, se asigură comparația automată cu toate opțiunile de introducere implicite. Combinațiile care nu sunt permise sunt evidențiate printr-un mesaj, și suplimentar un calcul în timp real vă va arăta toate rezultatele corespunzătoare fiecărei modificări. Detaliile prea mari sau prea mici privind distanțele axiale sau la margini sunt arătate în bara de stare și pot fi corectate pe loc. Cerințele ETAG privind îmbinările cap la cap sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat prin interogările bine structurate ale meniului cu privire la modelul îmbinării și grosime.

Rezultatul proiectului poate fi salvat ca și document controlabil cu toate datele relevante ale proiectului și imprimat la produs.

sc93-delivery-2