Descărcare și cerințe de sistem

Dezvoltăm softul nostru în permanență pentru clienții noștri. Pentru asigurarea celei mai bune performanțe și generarea celui mai înalt nivel posibil de profituri pentru clienții noștri, am implementat doar Microsoft.net framework 4.6. Astfel obținem o viteză mai mare de descărcare și actualizare, respectiv o performanță mai bună în timpul utilizării programelor noastre. Mai mult, am dezvoltat trei modalități noi de descărcare, fiecare satisfăcând cerințele unui grup special de utilizatori.

Descărcare

Instalare online (versiune instalare individuală)

Această versiune include noul "Web-Installer” FIXPERIENCE. Dimensiunea fișierului de descărcat are doar 14 MB. În timpul instalării softul descarcă singur componentele necesare suplimentar de pe serverul fischer. Dacă doriți să descărcați și modulul CAD offline, dimensiunea de descărcat crește la aprox. 540 MB. Dacă modul online cu CAD integrat permanent este suficient, noi recomandăm întotdeauna să alegeți dimensiunea mai mică de descărcare. Recomandăm această modalitate de descărcare pentru calculatoarele individuale care se conectează în permanență la internet. 

Descărcare versiune instalare individuală

Pachet MSI Network pentru administratori (versiune rețea)

Această versiune este destinată administratorilor de rețea care rulează softul pe rețeaua proprie sau lucrează cu el pe servere terminal. 

Descărcare pachet MSI Network

Versiune instalare individuală / Instalare offline (versiune CD)

Această versiune conține o versiune CD completă care va primi întotdeauna actualizările dacă softul este actualizat.. Astfel veți avea o versiune FIXPERIENCE actualizată chiar dacă calculatorul pe care este instalat nu este conectat la internet. Recomandăm această modalitate de descărcare pentru calculatoarele individuale care nu se conectează la internet. 

Descărcare instalare offline.

Cerințe de sistem

Memorie de lucru: Min. 2048MB (2GB)

Sisteme de operare: Windows Vista® (Service Pack 2) Windows® 7 (Service Pack 1) Windows® 8 Windows® 10

Notă: Cerințele de sistem reale vor varia în funcție de configurarea sistemului și sistemul dvs. de operare.

Notă privind Windows® XP:  Microsoft nu mai oferă suport pentru sistemul de operare Windows® XP din aprilie 2014. Din acest motiv Microsoft nu va mai furniza actualizări de securitate sau asistență tehnică.Ca urmare suportul pentru acest sistem de operare din partea firmelor din grupul fischer a încetat.

sc93-delivery-1