WOOD-FIX

Pentru calculul rapid al utilizării șuruburilor Power-Fast și a șuruburilor pentru construcții de la fischer, ca de ex. în cazul fixării izolației de acoperiș sau a îmbinărilor în structurile construite din lemn.

Principiile de proiectare respectă Evaluarea tehnică europeană [ETA] și DIN EN 1995-1-1 (Eurocode 5) cu documentele naționale de aplicare aferente. Acest modul este pentru proiectarea fixării cu șuruburi fischer a izolațiilor de acoperiș de diferite forme, precum și a utilizării materialelor de izolație rezistente la presiune.

Acest modul software va determina în mod automat zonele corecte ale sarcinilor datorate vântului și zăpezii în baza codului poștal introdus. Alternativ puteți introduce aceste valori și manual.

În cazul altor module: îmbinarea grinzilor principale și secundare, ranforsarea învelișurilor; ranforsare margini false/grinzi, protecția împotriva forfecării, îmbinări de ordin general (lemn-lemn / tablă din oțel-lemn), jumătăți de grosime, puncte de ruptură, restructurare reazeme, precum și îmbinări de forfecare; proiectarea îmbinărilor sau mai degrabă ranforsarea poate fi executată cu șurubul total filetat Power-Full de la fischer.

Cu noul modul "conectări generale cu șuruburi" conectările generale cu șuruburi pot fi măsurate cu șuruburile Power-Fast și Power-Full de la fischer.

Descărcare și cerințe de sistem
sc93-delivery-1