Soluții pentru vânzători cu amănuntul

Servicii clienți în cadrul biroului de vânzări și forței de vânzare

Suntem aici pentru dvs.

  • Cei peste 60 de consultanți clienți de la birou și forțele de vânzări sunt dispuși să vă asculte oricând cu privire la problemele dvs. și să răspundă personal la apelurile dvs., având grijă să fiți ajutat în mod competent și sigur. 
  • Prin telefon sau personal la fața locului: Vă ajutăm să alegeți produsele adecvate și vă arătăm soluțiile cele mai eficiente și economice. 
  • Procesul logistic trebuie să fie corespunzător pe durata construcțiilor: De aceea ne ocupăm de toate întrebările dvs. legate de disponibilitate și livrare, inclusiv livrarea la locul construcției. 

Condiții de livrare

Astfel toate tendințele și inovațiile vin la dvs. Vă explicăm exact tot ce trebuie să știți ca să fiți întotdeauna la curent. 

Comerț specializat - parteneri fischer. 

Produsele fischer sunt prezente în Germania în peste 5.000 de magazine specializate și magazine de materiale de construcții. De asemenea multe magazine de feronerie au produse de calitate fischer . 

Căutarea unui vânzător fischer 

Încă nu ați început căutarea unui vânzător? Vă putem oferi informații cu privire la vânzătorii noștri responsabili și condițiile cadru referitoare la acces. Consolidăm comerțul specializat cu investiție într-un parteneriat de durată, care include numeroase cursuri de pregătire.

Parteneriat puternic care asigură câștiguri

  • Succesul fischer se bazează pe un parteneriat puternic cu cumpărătorul. Partenerii fischer în fixări sunt calificați ca și parteneri de comerț premium datorită performanțelor speciale.
  • Partenerii fischer în fixări oferă clienților suport personal la fața locului prin intermediul forțelor de vânzări, au cele mai importante produse fischer pe stoc și au acces la întreaga gamă de produse fischer. Utilizatorii finali sunt sfătuiți de specialiști calificați în fixări, care sunt pregătiți și instruiți în cadrul Academiei fischer. 
  • Partenerii fischer în fixări sunt primii luați în calcul pentru noutăți și campanii atractive de la fischer. Clienții fischer vor primi datele de contact ale celui mai apropiat vânzător cu amănuntul prin intermediul căutării unui vânzător.

fischer sortimente de bază

Fondul comun pentru un succes sustenabil!

Compact, clar și profitabil pentru succesul dvs. și satisfacția clienților dvs.! Consumabilele standard, precum elementele de fixare sunt cerute de mai multe ori pe lună de clienții dvs. De aceea disponibilitatea mărfurilor este prioritatea numărul 1 pentru a satisface clienții dvs.

Cu sortimentele de bază de la fischer puteți conta pe succes de lungă durată în vânzări!

  • Venituri sigure și regulate
  • Fidelitate ridicată a clienților datorită disponibilității optime a mărfurilor
  • Acoperă toate aplicațiile standard pentru fiecare grup de întreținere
  • Cererea de informații din partea clientului dvs. va arăta

Bază de date cu imagini

Bază de date cu imagini

Aveți nevoie de o fotografie cu unul dintre produsele noastre, o bară de montare sau un logo?
În baza noastră de date cu imagini MediaServiceOnline avem pentru dvs. peste 7.500 de imagini în cinci rezoluții diferite gata pentru descărcare. Pe lângă fișierele imprimabile sunt și fișiere optimizate pentru Internet sau PowerPoint.

Vezi baza de date cu imagini

birou de vânzări fischer

Strada Oradiei nr. 1
Cluj-Napoca
sc93-delivery-2