Sisteme de fațadă

Soluții all-in-one pentru fațadele ventilate

Sisteme all-in-one pentru multifuncționalitate

fischer façade oferă soluții inovatoare pentru sistemele de fațadă, de înaltă calitate, de tip all-în-one, pentru fațadele ventilate. Compania oferă, de asemenea, o gamă largă de servicii prin specialiștii fischer sprijinind proiectanții și constructorii de fațade cu servicii de consultanță și de calcul, de la etapă de informare și instalare, de-a lungul procesului de construcție și până la finalizarea cu succes a proiectului.

Produsele noastre

Consilier pentru fațadă

Consultant fischer façade.

Instrumentul digital pentru arhitecți, consultanți și contractori.

Cu câteva clicuri, poți găsi fischerul potrivit. façade system o soluție completă pentru realizarea fațadelor ventilate. Soluțiile de façade sunt selectate în funcție de materialul de placare, tipul de fixare, structura peretelui, substratul clădirii, grosimea izolației și eficiența termică. Recomandarea sistemului este apoi furnizată într-un fișier. Pe lângă descrierea sistemului, acesta conține, de asemenea, informații utile, cum ar fi desenele CAD, datele BIM, proprietățile tehnice și caietul de sarcini al licitației.
În acest fel, poți obține rapid și ușor o propunere inițială pentru proiectul de façade.


Abordarea fischer: Soluțiile noastre complete

Libertate creativă și funcționalitate

Dispozitivele de fixare fischer vizibile sau ascunse sunt potrivite pentru toate materialele de placare standard pentru sistemele de fațade și îndeplinesc toate cerințele estetice. Tehnologiile de façade moderne asigură, de asemenea, un climat interior echilibrat, deoarece încăperile ventilate prin spate disipă în mod constant umiditatea din structură și din spațiile de locuit.

Avantajele sistemului de façade fischer:

  • Instalare rapidă și simplă
  • Costuri reduse de întreținere
  • Durată lungă de viață
  • Protecție împotriva intemperiilor
  • Eficiență energetică ridicată

O gamă largă de soluții pentru cadre secundare

fischer’s, sistemul all-in-one de produse compatibile cu componente individuale testate și aprobate, include o gamă completă de sisteme de subcadru.

Mai multe informații

 Soluția potrivită pentru orice aplicare

Sistemele de façade fischer oferă o soluție de fixare pentru aproape orice material de placare. Fixarea vizibilă a panourilor, cum ar fi cele din fibrociment sau HPL, se face cu nituri sau șuruburi. Soluțiile de prindere pentru ceramică și teracotă pot fi realizate atât vizibil, cât și ascuns. Sunt disponibile profile de fixare speciale pentru fixarea ascunsă a casetelor metalice. Ancorele fischer undercut pentru fixarea ascunsă a panourilor de fațadă pe partea din spate asigură o fixare cu blocare și fără tensiuni în gaura conică.

Mai multe informații


Avantajele sistemelor de fațadă fischer

Asistență la fața locului
Lider în domeniu, cu tehnologie de ultimă generație
Sisteme aprobate și certificate de terți, plus laboratorul de testare internă
Disponibilitate și furnizare la nivel mondial, al unui sistem complet de la o singură sursă
Eficiența costurilor în ansamblu cu calitatea fischer
Furnizarea și instalarea rapidă a sistemului

Referințe

KINDL - Centrul de Artă Contemporană, Germania

Mai întâi o fabrică de bere, apoi o galerie de artă: KINDL - Centrul de Artă Contemporană, au adus o transformare în districtul Neukölln din Berlin. Farmecul său industrial original a fost încorporat în mod ingenios într-un design general modern.

Centrul polițienesc și judiciar Zurich

Grupul fischer oferă soluții inovatoare și de înaltă calitate pentru instalarea sigură și estetică a fațadelor ventilate din spate. Compania oferă de asemenea, o gamă largă de servicii. Specialiștii fischer sprijină proiectanții și constructorii de fațade, cu servicii de consultanță și de calcul, de la etapă de informare și instalare, de-a lungul procesului de construcție și până la finalizarea cu succes a proiectului.

„Farglory - THE ONE“, Taiwan

Proiectele noastre se regăsesc la nivel mondial în orașe cu peste 1,5 milioane de locuitori. "Farglory - THE ONE", este un proiect grandios și o atracție a orașului Kaohsiung.

La Grand Arche, Franța

Clădirea de birouri La Grande Arche de la Fraternité, se prezintă cu o nouă înfățișare și cu același farmec vechi în Puteaux, la periferia Parisului.
sc93-delivery-1