Soluție pentru industrie - OEM

Industrie

Asigurarea consultanței, produselor și proiectării - totul de la un singur furnizor: Acesta este afirmația pe care o face fischer în parteneriatul cu clienții industriali. Indiferent dacă desfășurați activități în industria automobilelor, în sectorul construcțiilor și ingineriei mecanice, ingineriei fațadelor, ingineriei electrice sau a traficului, sau alte domenii – produsele și serviciile fischer sunt întotdeauna axate pe cerințele clienților noștri. 

În acest scop este nevoie de competența tehnică a echipei fischer. Vă asigurăm suport complet. Mai mult, specialiștii noștri se deplasează la nevoie la dvs. la locul construcției. Suntem persoana de contact de încredere, indiferent dacă aveți nevoie de sfaturi pentru determinarea materialului de construcții, pentru tipul de diblu, soluții de fixare, avize sau construcții. Iar la nevoie experții noștri vor realiza soluții speciale. 

Serviciile noastre complete – așa cum fischer înțelege acest lucru – includ de asemenea și afacerile comerciale: fischer vă oferă soluții utile, sigure și economice. Astfel ”valoarea adăugată” fischer vă susține ca și partenerul nostru industrial:

 • Suport integrat în toate stadiile de proiect
 • Consultanță completă
 • Dezvoltarea soluțiilor speciale individuale
 • Analiza eficienței

OEM

Gama largă a produselor fischer include aproape 14.000 de produse de fixare: O bază ideală pentru a vă sprijini și a vă furniza în calitate de clienți profesionali. Vă furnizăm produse individuale sau sisteme întregi indiferent de domeniul industrial. Și în calitate de partener suntem bucuroși să dezvoltăm produse speciale personalizate exact după cerințele dvs. De asemenea vă oferim soluții de coletare personalizate individual. Indicați-ne tipul și numărul produselor dorite, iar noi vă pregătim coletele – la cerere și cu eticheta dvs. personală.

Este important pentru noi să vă știți pe mâini bune cu problemele dvs. Putem găsi soluția potrivită pentru orice cerință:

 • Alegerea dintre aproape 14.000 de produse
 • Soluții de fixare sigure și economice
 • Producții speciale precum și proiecte de dezvoltare corporativă
 • Coletare individuală precum și etichetare personală
Catalog online de produse

Servicii

De la A ca ancorare până la Z ca zonă de compresiune: serviciul fischer este integrat. Dorim să vă fim alături cu consultanță și asistență pe durata fiecărui stadiu al proiectului dvs. Acesta începe cu proiectarea, în care putem să vă sprijinim cu softul de proiectare accesibil pentru utilizatori FIXPERIENCE. 

Mai mult, vă oferim consultanță competentă în toate privințele analizei structurale, ale dimensionării și construcției – chiar și în timpul încercărilor de extracție de la fața locului. Veți beneficia de recomandări bine gândite, iar soluțiile propuse țin cont întotdeauna și de considerentele economice. 

Dacă nu vă descurcați cu soluțiile de fixare convenționale vă ajutăm cu producții speciale. 

Vă puteți baza pe serviciul nostru complet

 • Suport în timpul proiectării și execuției planului de ancorare
 • Abordare competentă în termeni de siguranță și eficiență 
 • Consultanță și livrare la locul construcției
 • Încercări de extracție
 • La nevoie abordări individuale cu soluții speciale

fischer Industrie

Aveți întrebări? Contactați-ne!
sc93-delivery-1