Sistem de instalații

sistemul de șine ușoare de la fischer. Simplu și viabil. 

Sistemul FLS asigură o montare economică și sigură a instalațiilor orizontale și verticale. Datorită structurii modulare și construcției pre-asamblate din fabrică, precum și elementelor de conectare este ușor și rapid de montat. 

Sistemul variabil de șine este alcătuit din trei elemente principale: Șinele de montare FLS și consolele suspendate ALK, elementul de construcție pre-asamblat suport cu flanșă SF Clix 31 și corniera de montaj MW Clix 90º, precum și elementele de conexiune optimizate FHS Clix, FSM Clix M, FSM Clix P și cornierele și conectările de șine aferente.

Detalii suplimentare privind sistemele de șine ușoare FLS

Rețea de instalații 

Sistemul flexibil permite aplicarea creativă

fischer a dezvoltat rețeaua de instalații cu flexibilitate ridicată din componentele individuale ale sistemului de instalații fischer. Cu șinele de montare și elementele de fixare speciale se va realiza în clădiri un nivel de instalații sub tavanul holului. Acesta poate fi – chiar și ulterior – ajustat și asigură ghidajul pentru toate tipurile de sisteme media în orice moment al producției. 

Sistemul este adecvat nu doar pentru construcții noi, ci și pentru instalații ulterioare. fischer a stabilit deci un domeniu de aplicare creativ pentru proiectanți și arhitecți. De exemplu pe rețea pot fi fixate elemente pentru reducerea zgomotului sau a luminii. 

fischer sprijină dimensionarea rutelor de conducte, prin urmare a elementelor de fixare necesare cu softul de proiectare a sistemelor de instalații fischer.

Sisteme de instalații

Cu această gamă fischer asigură un sistem de ghidaj și fixare sigură pentru toate tipurile de cablu media în tehnologia construcțiilor. 
Șine universale, console, elemente de conectare și construcție, coliere și accesorii de instalații pot fi combinate variat și aplicate în mod versatil. Soluția optimă de sistem, construit modular, convingător din punct de vedere economic și ușor de instalat, de ex. prin sistemul de împingere. 

Veți găsi produsele și documentele aferente sistemelor de instalații fischer în catalogul online al produselor. 

Vezi Catalogul Online al Produselor.

sc93-delivery-1