Soluții pentru pasionați de bricolaj

Ajungeți și mai rapid la fixarea dvs. corespunzătoare cu secțiunile tematice și sistemul fischer de codificare pe culori!

Cu acest ajutor puteți să vă hotărâți pe loc dacă aveți nevoie doar de dibluri de la fischer sau de exemplu și de șuruburile corespunzătoare, de compostoare, cârlige rotunde sau de materialele accesorii corespunzătoare. 
Mai mult, aveți la dispoziție sistemul fischer verificat de codificare pe culori cu ajutorul căruia puteți alege imediat stratul suport de material de construcții corespunzător, care va simplifica alegerea diblului adecvat pentru materialul de construcții folosit. 

În plus veți găsi pe pictogramele de pe ambalajele produselor informații clare privind capacitatea portantă maximă exprimată în kilograme, la fel și idei suplimentare de fixare. 

Apropo: veți găsi toate informațiile și pe pagina web fischer cu căutătorul nostru de diblu.

Ați găsit raftul potrivit și ar trebui acum instalat pe perete – pentru fixarea sigură și durabilă aveți nevoie de diblurile și șuruburile corespunzătoare. 

Deci repede la feronerie să cumpărați piesele corespunzătoare – însă de multe ori vă confruntați la fața locului cu dilema alegeri celor potrivite. 

Alegerea diblului și șurubului potrivit depinde în principiu de obiectul care trebuie fixat, greutatea acestuia și materialul de construcție în care trebuie fixat obiectul. 

Există o soluție potrivită de la fischer pentru orice cerință de fixare – pentru a găsi această soluție vă vor ajuta subdiviziunea despre perete în secțiunea tematică și sistemul fischer de codificare pe culori.

sc93-delivery-1