Sisteme de instalații
Simplu și viabil.
Sisteme de instalații

Gama noastră oferă o soluție de fixare și ghidaj de încredere pentru toate tipurile de cabluri în construcții. Combini cu ușurință șine universale, console, elemente de conectare, coliere și accesorii de instalații pentru o aplicabilitate versatilă.

Acest sistem modular, economic și ușor de instalat - exemplificat prin sistemul nostru inovativ de glisare - reprezintă soluția ideală pentru nevoile tale de instalații.

Descoperă gama completă de produse și documentații pentru sistemele de instalații fischer în catalogul nostru online.

Soluții de produse pentru instalații în construcții

Sistem de instalații

fischer a dezvoltat sistemul de instalații cu flexibilitate ridicată din componentele individuale ale sistemului de instalații fischer. Cu șinele de montare și elementele de fixare speciale se va realiza în clădiri un nivel de instalații sub tavanul holului. Acesta poate fi – chiar și ulterior – ajustat și asigură ghidajul pentru toate tipurile de sisteme media în orice moment al producției.

Sistemul este adecvat nu doar pentru construcții noi, ci și pentru instalații ulterioare. fischer a stabilit deci un domeniu de aplicare creativ pentru proiectanți și arhitecți. De exemplu pe rețea pot fi fixate elemente pentru reducerea zgomotului sau a luminii.

fischer sprijină dimensionarea rutelor de conducte, prin urmare a elementelor de fixare necesare, cu softul de proiectare a sistemelor de instalații fischer

Sistem ușoar de șine, de la fischer. Simplu și viabil.

Sistemul FLS asigură o montare economică și sigură a instalațiilor orizontale și verticale. Datorită structurii modulare și construcției pre-asamblate din fabrică, precum și elementelor de conectare este ușor și rapid de montat.

Sistemul variabil de șine este alcătuit din trei elemente principale: Șinele de montare FLS și consolele suspendate ALK, elementul de construcție pre-asamblat suport cu flanșă SF Clix 31 și corniera de montaj MW Clix 90º, precum și elementele de conexiune optimizate FHS Clix, FSM Clix M, FSM Clix P și cornierele și conectările de șine aferente.

Detalii suplimentare privind sistemele de șine ușoare FLS

Sistemul masiv de șine fischer FMS

Instalațiile pentru structuri grele din industria și construcția de instalații, sunt montate în mare parte cu construcții secundare din oțel. Acest tip de suport pentru țevi necesită propriul său plan și preasamblare. Instalarea la fața locului adesea duce la întârzieri din cauza toleranțelor structurale. Sistemele grele pot fi implementate într-un mod mai flexibil și eficient cu noul sistem masiv de șine fischer FMS.

Utilizarea sistemului masiv de șine fischer FMS pentru instalarea țevilor grele și a paturilor de cabluri duce la o reducere de costuri de 30% în comparație cu construcția secundară din oțel, datorită reducerii timpului de construcție și instalare.

Mai multe informații despre FMS

Suport tehnic. De la profesioniști pentru profesioniști. 

Specialiști în proiectare și vânzări

Prin telefon, la sediul tău sau pe șantierul clientului. Te ajutăm să selectezi produsele potrivite și să prezinți soluția cea mai bună și eficientă. Tehnicienii fischer sunt la dispoziția ta pentru a discuta cu tine și pentru a te asigura că primești un suport competent și de încredere. Îți explicăm tendințele, inovațiile și te ținem la curent cu evoluția pieței.

Împreună cu tine putem determina soluții de fixare la fața locului, soluții care sunt eficiente și economice. Procedurile de instalare sunt optimizate de către inginerii și tehnicienii noștri, ținând cont de progresul general al șantierului.
Proiectele de amploare necesită un grad particular de expertiză în sistemele de fixare. La cererea ta, un expert fischer experimentat va deveni o parte permanentă a echipei de management al șantierului.

Software de proiectare - sigur și de încredere.

Software-ul de proiectare fischer, Install-FIX, te susține în mod sigur și fiabil în proiectarea lucrărilor tale. O afișare a stării îți informează despre sarcina statică a sistemului de instalare fischer selectat. Verificări statice pot fi efectuate pentru diverse soluții standard, dar și pentru instalații mai complexe, prin selecție.

Dacă ai întrebări, desigur, consultanța noastră tehnică este disponibilă și aici.

Mai multe informații despre Install-FIX

cd-cd44994c-wskhj