Sisteme de montare pentru panouri fotovoltaice pe acoperișuri cu geometrii neregulate

Sistemele de montare a panourilor solare de la fischer au fost concepute și pentru a se adapta la structuri de acoperișuri cu geometrii neregulate.

fischer oferă soluții pentru acoperișuri speciale care pot adapta orice formă și material. Șinele din aluminiu permit soluții personalizate, proiectate pentru a satisface nevoia de instalare a panourilor pe acoperișuri cu structuri neregulate, abordând toate cerințele de proiectare.
 

Sistemul personalizabil din aluminiu pentru panouri fotovoltaice

Pe lângă personalizarea în ceea ce privește dimensiunile, șinele din aluminiu de la fischer permit o instalare ușoară și rapidă, oferind posibilități infinite de design.

Descoperă șinele, clemele și suporturile de la fischer pentru instalarea panourilor fotovoltaice pe acoperișuri cu geometrii neregulate.

 

Descoperă produsele.

Avantaje

Dimensiunea șinelor poate fi personalizată pentru a se adapta la orice tip de formă de acoperiș.
Aluminiul este rezistent la toți agenții atmosferici și garantează rezistența la coroziune.

Descarcă broșura noastră

Am adunat produsele și principalele aplicații ale sistemelor de instalare a panourilor fotovoltaice într-un singur document.

Descarcă broșura

Noul soft de proiectare SOLARPANEL-FIX 

SOLARPANEL-FIX este un modul online FiXperience pentru proiectarea sistemelor de montare a panourilor fotovoltaice: ajutând profesioniștii în proiectarea substructurii fotovoltaice printr-un flux clar și logic.

Softul permite calculul automat al acțiunilor încărcăturilor de zăpadă și vânt prin geolocalizarea șantierului de construcții, conform cerințelor Standardului European EN 1991 (Eurocodul 1). În plus, permite  descărcarea listei de materiale pentru crearea substructurii, planul de instalare și un raport tehnic. Acesta din urmă prezintă verificările structurale ale componentelor sistemului, conform Standardelor Europene EN 1993 (Eurocodul 3), EN 1999 (Eurocodul 9) și conform specificațiilor fischer.

Descoperă mai multe
cd-cd44994c-2rpfd