Sisteme de fixare pentru panouri fotovoltaice pe acoperișuri înclinate din tablă trapezoidală

Sistemul de fixare fischer pentru panouri solare pe plăci metalice trapezoidale oferă o gamă largă de produse concepute pentru instalare rapidă pe acoperișuri rezidențiale, comerciale și industriale.

Datorită versatilității oferite de gama de produse fischer, panourile fotovoltaice pe acest tip de acoperiș pot fi instalate cu flexibilitate, fie în aliniament paralel, fie perpendicular față de alinierea plăcilor metalice. Aplicarea benzii adezive butilice pe partea inferioară a profilului asigură protecție împotriva condițiilor meteorologice și a coroziunii galvanice.

Explorează toate sistemele de montare fotovoltaice oferite de fischer.

SolarFlat: montarea panourilor solare pe plăci trapezoidale orientate cu latura lungă paralelă cu ondulațiile

Acesta este un șină din aliaj de aluminiu proiectată pentru montarea panourilor solare pe plăci metalice ondulate cu o orientare paralelă cu ondulațiile. Aplicația este rapidă și convenabilă; modulele fotovoltaice pot fi instalate rapid folosind cleme și îmbinări simple prin canelura superioară.

Descoperă produsele.

SolarMetal: montarea panourilor solare pe plăci trapezoidale orientate cu latura lungă paralelă sau ortogonală față de ondulații

Ușor și rapid de instalat, această șină din aluminiu este disponibilă fie în bare, fie în secțiuni pre-perforate cu EPDM. Permite o versatilitate maximă pentru structură, indiferent de dimensiunea sistemului.

Descoperă produsele.

Avantaje

SolarFlat cu șinele disponibile în diferite lungimi și potrivite pentru instalări în stil portret.
SolarMetal șinele sunt deja pregăurite și sunt furnizate cu strat de EPDM. 
Șinele SolarMetal sunt potrivite pentru instalări în stil landscape.
Montarea este rapidă datorită șuruburilor autoforante și niturilor.

Descarcă broșura noastră

Am adunat produsele și principalele aplicații ale sistemelor de instalare a panourilor fotovoltaice într-un singur document.

Descarcă broșura

Noul soft de proiectare SOLARPANEL-FIX 

SOLARPANEL-FIX este un modul online FiXperience pentru proiectarea sistemelor de montare a panourilor fotovoltaice: ajutând profesioniștii în proiectarea substructurii fotovoltaice printr-un flux clar și logic.

Softul permite calculul automat al acțiunilor încărcăturilor de zăpadă și vânt prin geolocalizarea șantierului de construcții, conform cerințelor Standardului European EN 1991 (Eurocodul 1). În plus, permite  descărcarea listei de materiale pentru crearea substructurii, planul de instalare și un raport tehnic. Acesta din urmă prezintă verificările structurale ale componentelor sistemului, conform Standardelor Europene EN 1993 (Eurocodul 3), EN 1999 (Eurocodul 9) și conform specificațiilor fischer.

Descoperă mai multe
cd-cd44994c-wskhj