Fixare panouri fotovoltaice pe acoperișuri înclinate din plăci ondulate de fibrociment.

Pentru montarea panourilor fotovoltaice pe acoperișuri înclinate cu plăci ondulate de fibrociment, fischer oferă o gamă largă de soluții proiectate pentru a asigura performanță ridicată și ușurință în instalare. Aceste soluții includ diverse șuruburi cu două fileturi, suporturi, profile și cleme din aluminiu, concepute pentru a se adapta cerințelor specifice ale proiectului.

Ideale pentru ancorare pe acoperișuri din plăci ondulate, suporturile fischer pot să se potrivească cu diferite materiale, cum ar fi fibră de ciment.

Descoperă toate sistemele de montare de la fischer pentru panouri solare.

Cum să montezi panouri solare pe acoperișuri înclinate din plăci ondulate de fibrociment

În cazul structurilor acoperite cu plăci ondulate de fibrociment, sistemul implică forarea prin placă. Apoi, introduci șuruburile fischer cu două fileturi, la care fixezi suporturile din aluminiu, permițând atașarea la șinele fotovoltaice.

fischer oferă o gamă completă de șine din aluminiu care pot fi folosite pentru a crea structuri de suport solide și durabile. Aceste șine sunt proiectate pentru a asigura rezistența la coroziune și durabilitate pe termen lung a structurii sistemului fotovoltaic.

Descoperă produsele

Avantaje

Instalarea este rapidă deoarece acoperișul nu trebuie să fie îndepărtat
Fixare sigură: conexiunile cu pofilele sunt prevăzute cu caneluri care previn orice alunecare.
Șurubul este prevăzut cu o garnitură etanșă EPDM integrată.
Sistemul este compatibil cu structuri portante din lemn sau beton.

Descarcă broșura noastră

Am adunat produsele și principalele aplicații ale sistemelor de instalare a panourilor fotovoltaice într-un singur document.

Descarcă broșura

Noul soft de proiectare SOLARPANEL-FIX

SOLARPANEL-FIX este un modul online FiXperience pentru proiectarea sistemelor de montare a panourilor fotovoltaice: ajutând profesioniștii în proiectarea substructurii fotovoltaice printr-un flux clar și logic.

Soft-ul permite calculul automat al acțiunilor încărcăturilor de zăpadă și vânt prin geolocalizarea șantierului de construcții, conform cerințelor Standardului European EN 1991 (Eurocodul 1). În plus, permite  descărcarea listei de materiale pentru crearea substructurii, planul de instalare și un raport tehnic. Acesta din urmă prezintă verificările structurale ale componentelor sistemului, conform Standardelor Europene EN 1993 (Eurocodul 3), EN 1999 (Eurocodul 9) și conform specificațiilor fischer.

Descoperă mai multe 
cd-cd44994c-wskhj