Sisteme de montare pentru panouri solare pe acoperișuri în două ape cu tablă fălțuită.

Pentru acoperișurile înclinate din tablă fălțuită, plăcite metalice sunt unite prin plieri la margini, asigurând o etanșeitate excelentă, rezistență și durabilitate pe termen lung. 

fischer a dezvoltat un sistem complet care permite instalarea și montarea rapidă și sigură a panourilor fotovoltaice pe acoperișurile în două ape. Clemele din aluminiu sunt concepute pentru a fi utilizate atât pe sistemele Kalzip, cât și pe sisteme similare.

Descoperă toate sistemele de montare de la fischer, pentru panourille solare.

Cleme pentru acoperișuri tradiționale din tablă fălțuită

Acest sistem implică utilizarea șinelor și clemelor care garantează fixarea panourilor atât în orientare portret, cât și în landscape.

Descoperă produsele

Cleme pentru Kalzip pentru acoperișuri fălțuite

Datorită clemelor fixate direct pe Kalzip, șinele pot fi conectate într-un mod simplu.

Descoperă produsele  

 

Avantaje

Conexiunea sistemului direct pe tabla fălțuită asigură, pe lângă o instalare rapidă, o fixare extrem de fiabilă, stabilă și sigură a sistemului fotovoltaic.
Sistemul asigură o ventilație excelentă pe partea din spate a panourilor.
Cârligul este furnizat pre-asamblat, iar accesoriile pentru conectarea șinelor Solar sunt incluse.
Clemele permit fixarea modulelor fotovoltaice de orice dimensiune pe plăcile de pe acoperiș.

Descarcă broșura noastră

Am adunat produsele și principalele aplicații ale sistemelor de instalare a panourilor fotovoltaice într-un singur document.

Descarcă broșura

Noul soft de proiectare SOLARPANEL-FIX 

SOLARPANEL-FIX este un modul online FiXperience pentru proiectarea sistemelor de montare a panourilor fotovoltaice: ajutând profesioniștii în proiectarea substructurii fotovoltaice printr-un flux clar și logic.

Softul permite calculul automat al acțiunilor încărcăturilor de zăpadă și vânt prin geolocalizarea șantierului de construcții, conform cerințelor Standardului European EN 1991 (Eurocodul 1). În plus, permite  descărcarea listei de materiale pentru crearea substructurii, planul de instalare și un raport tehnic. Acesta din urmă prezintă verificările structurale ale componentelor sistemului, conform Standardelor Europene EN 1993 (Eurocodul 3), EN 1999 (Eurocodul 9) și conform specificațiilor fischer.

Descoperă mai multe
cd-cd44994c-kh68p