Sisteme de montare pentru panouri fotovoltaice pe acoperișuri cu țiglă

Sistemele de montare a panourilor solare pe țigle permit instalarea modulelor pe diferite tipuri de acoperișuri înclinate, cu sau fără benzi de ventilație, datorită unei game complete de cârlige și șuruburi.

Fie că este vorba despre clădiri rezidențiale sau comerciale, catalogul de produse solare oferă soluții care permit instalarea sigură și eficientă a modulelor fotovoltaice. Cârligele, clemele, șinele, suporturile și accesoriile oferă flexibilitate maximă fără a compromite structura originală a acoperișului, cu avantajul adăugat al utilizării energiei solare curate. 

Descoperă toate sistemele de montare de la fischer, pentru panourile solare.

Cârlige din aluminiu sau oțel inoxidabil pentru acoperișuri înclinate

Cârligele din aluminiu sunt concepute să fie ușoare și durabile. Capacitatea lor mare de încărcare permite un spațiu mai mare între ele și o reducere a numărului de fixări necesare. Proiectate pentru deformare controlată pentru a preveni deteriorarea acoperișului, aceste cârlige sunt fabricate din aluminiu de înaltă performanță, ceea ce le face ușor de transportat pe acoperiș și rezistente la condițiile meteorologice. Cârligele din oțel inoxidabil sunt concepute pentru a facilita instalarea panourilor solare pe acoperișuri înclinate și sunt potrivite atunci când nu este necesară tăierea țiglelor.

Descoperă produsele

Șuruburi cu două fileturi pentru acoperișurile înclinate

Șuruburile cu două fileturi, prevăzute cu garnituri de etanșare, permit fixarea directă pe acoperiș și sunt ideale pentru acoperișurile înclinate cu țigle sau beton fix. Instalarea implică forarea acoperișului, inserarea șurubului și fixarea structurii de suport cu ajutorul unor suporturi speciale de conectare. Pentru a asigura etanșeitatea corespunzătoare, se aplică un material etanșant bituminos la punctele de forare.

Descoperă produsele

Avantaje

Capacitatea mare de încărcare permite utilizarea unui număr redus de elemente de fixare.
Gama de accesorii asigură flexibilitate maximă în timpul instalării.
Materialele de înaltă performanță garantează calitate și durabilitate.
Gama largă de produse permite compatibilitatea cu diferite tipuri de structuri de acoperiș.

Noul soft de proiectare SOLARPANEL-FIX 

SOLARPANEL-FIX este un modul online FiXperience pentru proiectarea sistemelor de montare a panourilor fotovoltaice: ajutând profesioniștii în proiectarea substructurii fotovoltaice printr-un flux clar și logic.

Softul permite calculul automat al acțiunilor încărcăturilor de zăpadă și vânt prin geolocalizarea șantierului de construcții, conform cerințelor Standardului European EN 1991 (Eurocodul 1). În plus, permite  descărcarea listei de materiale pentru crearea substructurii, planul de instalare și un raport tehnic. Acesta din urmă prezintă verificările structurale ale componentelor sistemului, conform Standardelor Europene EN 1993 (Eurocodul 3), EN 1999 (Eurocodul 9) și conform specificațiilor fischer.

Descoperă mai multe 
cd-cd44994c-c72mg