Sisteme de montare pentru panouri fotovoltaice pe acoperișuri drepte

Atunci când este necesar să fixezi panourile solare pe un acoperiș drept, alegerea sistemului de fixare este crucială pentru a asigura stabilitatea, versatilitatea și siguranța întregii structuri. fischer oferă o soluție cuprinzătoare pentru panourile fotovoltaice pe acoperișurile drepte cu încărcare redusă, folosind sistemul de fixare pre-asamblat în formă de triunghi.


Una dintre punctele forte ale acestui sistem este capacitatea sa de a permite orientarea panourilor atât pe orizontală, cât și pe verticală. Acest lucru este esențial pentru maximizarea captării energiei solare în diferitele sezoane ale anului. Unghiul de înclinare al panourilor este reglabil între 10° și 35° pentru a optimiza expunerea la lumina soarelui, crescând astfel eficiența generală a sistemului energetic.

Descoperă toate sistemele de montare pentru panouri fotovoltaice de la fischer.

Montarea directă pe structura acoperișului

În cazul acoperișurilor cu capacitate redusă de încărcare, structura triunghiulară de aluminiu poate fi instalată direct pe structura acoperișului: acest lucru reduce semnificativ timpul și efortul necesare pentru instalare.

În plus, toate accesoriile necesare pentru fixare sunt incluse, eliminând necesitatea achiziționării de componente suplimentare. Aceasta nu numai că face instalarea mai eficientă, dar asigură și compatibilitatea între componentele sistemului, minimizând riscul de erori.

Sistem de montare cu balast

Sistemul poate fi, de asemenea, adaptat și montat pe balast din beton dimensionate corespunzător. Modulele pre-asamblate din aluminiu triunghiulare pot fi instalate direct pe blocurile de balast prin fixatoare speciale, evitând astfel găurirea membranei de impermeabilizare și asigurând o viteză extremă de asamblare a sistemului.

Rezistența la condițiile meteorologice

Structura triunghiulară a fost proiectată și testată pentru a rezista elementelor și uzurii timpului. Acest lucru înseamnă că, și în medii predispuse la condiții meteorologice adverse, structura își va menține integritatea, asigurându-se că panourile rămân ferm ancorate pe acoperiș. În plus, sistemul a fost testat pentru a rezista forței vântului și încărcăturilor de zăpadă, oferind protecție fiabilă în fiecare sezon și mediu.

Advantages

Inclinația de la 10° la 35° este adaptabilă la orice necesitate și garantează o flexibilitate și personalizare ușoară.
Excelentă rezistență la forța vântului și la încărcătura de zăpadă.
Triunghiurile din aluminiu sunt pre-asamblate în pachet, iar accesoriile de conectare sunt, de asemenea, incluse.
Potrivit pentru diferite tipuri de ancoraje fischer pe acoperiș.

Descarcă broșura noastră

Am adunat produsele și principalele aplicații ale sistemelor de instalare a panourilor fotovoltaice într-un singur document.

Descarcă broșura

Noul soft de proiectare SOLARPANEL-FIX 

SOLARPANEL-FIX este un modul online FiXperience pentru proiectarea sistemelor de montare a panourilor fotovoltaice: ajutând profesioniștii în proiectarea substructurii fotovoltaice printr-un flux clar și logic.

Softul permite calculul automat al acțiunilor încărcăturilor de zăpadă și vânt prin geolocalizarea șantierului de construcții, conform cerințelor Standardului European EN 1991 (Eurocodul 1). În plus, permite  descărcarea listei de materiale pentru crearea substructurii, planul de instalare și un raport tehnic. Acesta din urmă prezintă verificările structurale ale componentelor sistemului, conform Standardelor Europene EN 1993 (Eurocodul 3), EN 1999 (Eurocodul 9) și conform specificațiilor fischer.

Descoperă mai multe
cd-cd44994c-wskhj